+36 (30) 220 3030

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Madárhegy
Újépítésű projekt
GOLDEN STEP MADÁRHEGY- ZÖLD HITEL LEHETŐSÉG (CSOK)
Alapterület
109 m2
Irányár
222.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
313549

B2/ Pent. AZONNAL KÖLTÖZHETŐ PENTHOUSE

Leírás

GOLD STEP MADÁRHEGY B2/ Penthouse
CSOK, ILLETÉKMENTESSÉG, ÁFA VISSZATÉRÍTÉS, ZÖLD HITEL
GYÖNYÖRŰ PANORÁMA
AZONNAL KÖLTÖZHETŐ

Madárhegy napsütéses domboldalán 4 lakásos újépítésű társasházban 152,5 nm-es (nettó 109 nm), nappali + 3 hálószobás, nagy teraszos, szuperpanorámás penthouse lakás 222 M Ft-ért eladó.

A tágas, 35 nm-es amerikai konyhás nappaliból nyílik a körbefutó, hatalmas ( 84 nm ) panorámás panoráma terasz. Minden hálószoba erkély vagy terasz kapcsolatos.
A lakás elrendezése ideális: a hálószobák nagy méretűek (15-17 nm ) ami a környék ingatlanaihoz képet igazi kuriózum. A fürdőszoba kádas és zuhanyzós is, bidével ellátott. Külön wc is beépítésre kerül. Az előtérben gardób részére kialakított hely is a rendelkezésre áll. A lakás nagy nyílászárókkal rendelkezik, a nappaliban húzó-toló ajtóval.
A nagy üvegfelületek csodálatos panorámát biztosítanak a nap minden szakában.Az árnyékolásról alumínium redőnyök és zsaluzia gondoskodik.
A épület extra magas műszaki tartalmában minőségi, a környezettudatos és gazdaságos hőszivattyús fűtésrendszer ( mennyezeti hűtés-fűtés ) szerepel.

A lakáshoz teremgarázs és egy felszíni beálló, illetve 12-14 nm-es tároló is tartozik. További felszíni parkoló opcionálisan vásárolható.

A költözéshez csak egy konyhabútor szükséges.
Amennyiben igényes , jól megközelíthető, panorámás ingatlant szeretne vásárolni, kérjen időpontot kollégánktól a megtekintésre!

Kapcsolati adatok

Flick Zsuzsanna

Flick Zsuzsanna

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-220 3030

zs.flick@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok