+36 (30) 220 3030

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Madárhegy
Alapterület
67 m2
Irányár
116.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
313283

KÜLÖNLEGES MODERN ÉPÜLET - CSODÁLATOS PANORÁMA

Leírás

KÜLÖNLEGES FORMATERVŰ ÉPÜLETBEN - CSODÁLATOS PANORÁMA
XI. kerület modern új építésű, zöldövezeti részén, Madárhegyen, N+2 szobás , első emeleti panorámateraszos 67 nm-es lakás 116,9 M Ft-ért eladó
A rendkívül jó tájolású telken álló épületet teljesen egyedivé teszik íves teraszai, amelyek körülölelik a 7-7 nm méretű fedett teraszokat. A lakás szép világos, csendes, Ny-i tájolású. Teraszáról csodás naplementéket láthatunk. A környék nívós ingatlanokkal beépített, az utca aszfaltozott. Kiváló a tömegközlekedéss.

A lakást (nettó 60 nm ) átgondolt helykihasználás és világos terek jellemzik. Központi része a 23 nm-es, Kaindl laminált padlóval burkolt amerikai konyhás nappali, amelynek hatalmas nyílászáróit elektromos redőny árnyékolja. A hálószobák egyike és a nappali erkéllyel ellátott.
A fürdőszobában kád és walk-in zuhanyzó egyaránt megtalálható. A wc külön helyiségben kapott helyet. A praktikus alaprajznak köszönhetően nagy méretű beépített szekrények is elférnek az ingatlanban, melyek a vételár részét képezik.
A tervezés során nagy hangsúly került az energiatakarékos világításra: a nappaliban és fürdőben álmennyezetbe süllyesztett rejtett LED-profilok kerültek beépítésre.

A padlófűtését és a melegvizet Ariston CLAS One 24 kombi kazán biztosítja, emellett nagy teljesítményű hűtő-fűtő Gree klíma is beszerelésre került. A 3,8 m hosszú konyha gépei Whirlpool márkájúak.
A 4 lakásból álló társasház hatalmas füvesített kerttel rendelkezik.
Parkolás telken belüli kocsibeállón elektromos autó töltő előkészítéssel, valamint tároló (összesen 3 M Ft). így a teljes vételár 119,9 M Ft.
Visszabérlési opció: az eladó szívesen visszabérelné a lakást új otthona elkészültéig.

Kiváló lokáció: mindenhez közel, mégis zöld környezetben van: Etele Pláza / Kelenföld és az IKEA is csak 5 perc, Astoria 15 perc, Velencei-tó 30 perc, Balaton 60 perc kocsival. Sétatávolságra uszoda és az ősszel nyíló Madárhegyi Gyermekcentrum (bölcsőde, óvoda, gyermekorvosi rendelő).

Kapcsolati adatok

Flick Zsuzsanna

Flick Zsuzsanna

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-220 3030

zs.flick@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok