+36 (30) 220 3030

Törökbálint - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Balassi Bálint utca
Alapterület
172 m2
Irányár
329.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
320607

TÜKÖRHEGYEN PANORÁMÁS LUXUS IKERHÁZ GARÁZZSAL ÉS FELSZÍNI BEÁLLÓKKAL

Leírás

TÜKÖRHEGYEN PANORÁMÁS LUXUS IKERHÁZ GARÁZZSAL ÉS FELSZÍNI BEÁLLÓKKAL

Törökbálinton, a méltán népszerű TÜKÖRHEGYEN, nettó 145 nm alapterületű, kiváló elosztású N+4 szobás lakás összesen 54 nm terasz- és 253 nm kertkapcsolattal 329 millió Ft irányáron eladó.

A környék új építésű házakkal beépített, elegáns, csendes és nyugodt. Barátságos, gyönyörűen kialakított zöld környezetben, rendezett, térkővel burkolt udvaron keresztül vezet utunk az ikerházhoz. Közvetlenül a kertkapcsolat alatt került elhelyezésre a teremgarázshely, amellyel szemben és egészen közel, a terület bejáratánál pedig a felszíni beállók kerültek kialakításra. A teremgarázshely ára 12,9 millió Ft, a felszíni beállók ára 3,5 millió Ft / beálló.

A szépen parkosított kertből léphetünk be a praktikus beépített bútorral felszerelt előszobába. Jobb kéz felől nyílik a vendég WC, majd egy gardróbként is funkcionáló előtérből a vendégszoba és szemközt a zuhanyzós fürdőszoba. A lakás legcsodálatosabb része a tágas és napfényes nappali – étkező – konyha együttese, melyet körülölel a panorámás terasz- és kertkapcsolat. Innen vezet az emeletre a kényelmes lépcső, ahol 3 jó méretű és ízlésesen berendezett szoba, továbbá egy tágas fürdőszoba található. Különleges, hogy a szobák mindegyike teraszkapcsolatos ezen az emeleten is.

A LAKÓPARK KÖRNYEZETE INFRASTRUKTURÁLISAN KITŰNŐEN ELLÁTOTT, a közvetlen közelben óvodák, iskolák, bankok, bevásárlóközpont, orvosi rendelő, gyógyszertárak találhatóak.

Közlekedése szintén kiváló. Budapesthez kapcsolódó autóbuszjáratok: 88, 88B, 140, 140B, 142, 172, 172B, 173, 272, éjszakai a 972, 972B. Törökbálint elhelyezkedésének köszönhetően az M7, M1, M0 autópályák is könnyen, gyorsan elérhetőek, Budapest mindössze 10 perc, Balaton 40 perc autóval.

Budaörs bevásárlóközpontjai néhány perc távolságra találhatóak (TESCO, AUCHAN, Intersport, Decathlon, Media Markt, IKEA, stb.). A Lakópark területén a Tükörhegy Center áll rendelkezésre, ahol pár perc séta távolságra CBA Príma, Rossmann és további üzletek is helyet kapnak.

A közelben számtalan lehetőség kínálkozik a sportolni és kikapcsolódni vágyók számára (Fitness Terem, tenisz, squash pálya, Budaörs Városi Uszoda és Sportcsarnok), valamint remek kirándulási lehetőségek a Budai Hegyekben és település környékén.

Amennyiben elnyerte tetszését ez a szép, letisztult, igényes családi otthon, állok szíves rendelkezésére akár hétvégén vagy az esti órákban is.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok