+36 (30) 220 3030

Törökbálint - Eladó Telek

Alapterület
952 m2
Irányár
69.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
311802

REMEK TELEK TÖRÖKBÁLINT KÖZPONTJÁBAN - ÜZLETI CÉLRA 35% BEÉPÍTHETŐSÉGGEL

Leírás

REMEK TELEK TÖRÖKBÁLINT KÖZPONTJÁBAN
ÜZLETI CÉLRA 35% BEÉPÍTHETŐSÉGGEL

Budai agglomeráció közkedvelt településének egyik legszebb részén, a bájos Belső-tó partjától karnyújtásnyira fekvő 952 nm alapterületű telek 69.900.000 Ft irányáron eladó.

A rendkívül jó adottságú telek nagyjából szabályos téglalap alakú sík terület, melynek utcafrontja 20 méter. A telek belső telekhatára mellett csordogál a Hosszúréti-patak, amely beletorkollik a városi tóba.

Az ingatlan paraméterei:
Övezeti besorolás: Vt-4 (településközpont vegyes övezet)
Beépítési mód: szabadon álló
Legnagyobb megengedett beépítettség terepszint felett és alatt: 35%
Szintterületi mutató: 1,3 nm/nm
Legkisebb megengedett zöldfelületi arány: 40%
Legnagyobb épület magasság: 6 m

Az övezetben igazgatási, iroda, kereskedelmi, szolgáltató, szállás; kulturális, közösségi, szórakoztató és sport rendeltetés helyezhető el. A Helyi Építési Szabályzat szerint lakó rendeltetés nem létesíthető, viszont nevelés-oktatás rendeltetés igen. Az építési telek minden 800 nm telekterülete után egy egység helyezhető el. A helyszín üzleti szempontból telitalálat, központi, kifejezetten forgalmas és mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető helyen található, ugyanakkor a Belső-tó és parkja nyugodt, békés szomszédságában, ahol természetközeli pihenő- és közösségi tér várja az ide látogatókat.

Természetesen amennyiben ez a meseszép környezetben fekvő telek felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok