+36 (30) 220 3030

Siófok - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Mátyás Király utca
Alapterület
171 m2
Irányár
240.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
295486

TETŐTERASZOS PENTHOUSE AZ ARANYPARTON

Leírás

MOST AJÁNDÉK KONYHÁVAL!!!
SIÓFOKON AZ ARANYPARTON, A BALATONTÓL 100 MÉTERRE
NAPFÉNYES LUXUS LAKÁS HATALMAS TETŐTERASSZAL

Siófok egyik legszebb utcájában, frekventált helyen, EXKLUZÍV KÖRNYEZETBEN, emeleti 171 nm alapterületű NAPPALI + 3 SZOBÁS lakás 35 nm TERASZ-kapcsolattal, 133 nm tetőterasszal és 2 felszíni gépjárműbeállóval 240 MFt irányáron eladó.

Az 596 nm telken megvalósult, ÚJ ÉPÍTÉSŰ kétlakásos társasház emeleti luxus kategóriás lakása a legmodernebb igények szerint került kialakításra elegáns burkolatokkal és kifinomult színekkel a praktikum és energiatakarékosság jegyében, amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, gardróbbal és két fürdőszobával. A közvetlen erkélykapcsolatos, tágas nappalival közös légtérben található a konyha-étkező. Hatalmas üvegportál ablakain keresztül gyönyörű kilátás nyílik a kertre. A nappaliból nyílik a fő hálószoba, melyhez saját fürdőszoba és gardrób is tartozik, míg a második fürdőszobában egy szauna is helyet kapott.

A lakásba saját kertrészből zárt lépcsőházon keresztül lehet feljutni. Innét tovább haladva érhető el a lakáshoz tartozó, álomszép tetőterasz. A különleges hangulatú tetőtéri teraszon napfényes és árnyékolóval határolt területek is kialakításra kerültek, valamint egy JAKUZZI is helyet kapott. A tetőteraszról kilátás nyílik a Balatonra is.

Az épület hűtését és fűtését levegő HŐSZIVATTYÚ által biztosított PADLÓFŰTÉS ÉS MENNYEZETI HŰTÉS-FŰTÉS látja el. Az ingatlanban ELEKTROMOS ALUMÍNIUM REDŐNYÖK, elektromos kapuk, távirányítható fűtésszabályozás garantálják a biztonságot és a kényelmet.

Az ingatlan elhelyezkedése központi, mégis tökéletesen alkalmas a pihenésre, tekintettel arra, hogy egy csendes utcában helyezkedik el.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. Ráadásul a Balaton fővárosa páratlan kikapcsolódási lehetőségeket rejt magában, így az egészséges és kiegyensúlyozott életmód könnyen megvalósítható.

Az ingatlan kiváló választás azok számára, akik életvitelszerűen vagy nyaraláskor kellemes, komfortos, luxus minőségű életet szeretnének élni a Balaton partján ebben a gyönyörű, modern, újépítésű otthonban, közel a pezsgő parti élethez, mégis nyugalomban, csendes, zöld környezetben. Az elmúlt évek ingatlanpiaci tendenciái alapján természetesen befektetési szempontból is kiváló választás lehet az ingatlan.

Természetesen amennyiben ez a remek adottságokkal rendelkező lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok