+36 (30) 220 3030

Diósd - Eladó Ház

Alapterület
116 m2
Irányár
126.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
321935

KERTES IKERHÁZ DIÓSDON

Leírás

EGY ZÖLDÖVEZETI ÉKSZERDOBOZ DIÓSDON

IDEÁLIS OTTHON, PRÉMIUM KIVITELEZÉS, CSALÁDBARÁT KÖRNYEZET

A HÁZVÁSÁRLÁSHOZ CSOK PLUSZ ÉS ILLETÉK KEDVEZMÉNY IGÉNYBE VEHETŐ

Diósd egyik legszebb és legkeresettebb zöldövezeti, “FENYVES” részén fekvő kétszintes, panorámás, körbenapozott, rendkívül világos és csendes ikerház eladó. A 116 m2-es ház egy gyönyörűen parkosított, összközműves telken található, csendes, nyugodt környékkel, átmenő forgalom nélkül.

Elosztása kiváló, amerikai konyhás- nappali + 3 szobás, 2 fürdőszobás, garázzsal rendelkező ingatlan egy igazi gyöngyszem! A pihenést továbbá egy 50 m2-es terasz, egy panorámás erkély és parkosított kert biztosítja.
Tökéletes választás azoknak akik a természet közelségét és a modern kényelmet egyaránt értékelik Budapest agglomerációjában.

A ház magas minőségi kivitelű, légkondicionált, rendkívül ízlésesen kialakított. A földszinten egy modern amerikai konyhás, rendkívül világos és napos, kandallóval felszerelt nappali került kialakításra, nappaliból közvetlenül kiléphetünk a 50 m2-es műfűvel borított teraszra, A földszinten továbbá egy zuhanyzós fürdőszoba és szeparált mellékhelyiség található. Az emeleten három hálószoba, egy panorámás fürdőkáddal és bidével ellátott fürdőszoba, és egy csodálatos panorámával rendelkező erkély található. A ház alatt egyállásos mélygarázs, valamint tárolóhelység van. A lakás saját kerttel rendelkezik.

A ház teljesen elszeparált a szomszédoktól, rengeteg örökzöld növénnyel határolt ezzel teremtve intim környezetet, a két ház a lépcsőházzal kapcsolódik.

A ház a minőségi anyagoknak és a kiváló hőtechnikai tulajdonságoknak köszönhetően kiváló hőszigeteléssel, illetve minimális rezsi költségekkel rendelkezik.
A fűtést kondenzációs kombi gázkazán biztosítja, egyedileg szabályozható radiátorral minden helyiségben valamint a nappaliban fa tüzelésű kandalló teszi hangulatossá a téli estéket mely a fűtés rendszerre is rá van kötve. Minden szinten hűtő-fűtő klíma további kényelmet biztosít.

INFRASTRUKTÚRA:
Az utcafronton közvetlenül a ház előtt egy gépjármű tud parkolni és egy egy autó beállására alkalmas garázs van kialakítva a ház alatt, innen közvetlenül egy lépcsőházon át juthatunk fel a házba.

KÖZLEKEDÉSE KITŰNŐ
Pár perc alatt elérhető autópályák gépjárművel (M0, M1, M7, M6) és a 7-es fôút igénybevételével a közlekedés gyors és kényelmes. A legközelebbi buszmegálló kb. 3 perc sétatávolságra található, ezen buszokkal egészen Kelenföldig az M4-es metro csatlakozásáig valamint vasútállomásig biztosított az utazás, továbbá közvetlen busz megy Budafok Nagytétényre is. Iskola (amerikai iskola), óvoda, Interspar bevásárlóközpont, műanyag sípálya, teniszpályák, orvos, gyógyszertárak, állatkórház és természetvédelmi övezet autóval pár perc alatt elérhető.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK:
-Szúnyogháló az összes ablakon
-Redőny és árnyékolók az emeleti szobákban
-Klímaberendezés (hűtő-fűtő klíma) minden szinten
-Kiépített riasztó
-Elektromos mozgatású kapu és Hörman garázsajtó
-Fürdőszobákban, törölközőszárító radiátorok
-Vízlágyító berendezés

Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal költözhető,
Amennyiben a fenti ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok