+36 (30) 220 3030

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XII. kerület, Kútvölgy
Újépítésű projekt
LUXUS CSALÁDI HÁZAK MADÁRHEGYEN ÉS KÖRNYÉKÉN
Alapterület
400 m2
Irányár
650.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
323304

KÚTVÖLGYI LUXUSVILLA

Leírás

KÚTVÖLGYI LUXUSVILLA

XII. kerület egyik legpatinásabb részén nappali + 7 szobás, 6 fürdőszobás, 400 nm-es panorámás családi ház 650 M Ft-ért eladó.
Nagy ablakok, sok erkély és intimitás jellemzi az ingatlant.

FÖLDSZINT
A kényelmes, jó elrendezésű földszintet a hatalmas (50 nm-es) és világos nappali uralja, ahol még a konyha (kamrával!), az étkező, egy szoba és a vendég WC található. Minden szoba teraszkapcsolatos.

EMELET
Tágas előtérből nyílnak a szobák (3), a fürdőszobák (3) és a gardrób. Minden szoba erkélykapcsolatos, még az egyik fürdőszoba is. A két nagyobb szoba 2 erkéllyel is büszkélkedhet.

2. EMELET
Egy nagy, 45 nm-es szoba és egy fürdőszoba van ezen a szinten.

-1 SZINT
Ezen a szinten van a beltéri uszoda és szauna - a test és a lélek kényeztetésére.
Tároló, gépészet és egy kézmosós WC található még itt.

PARKOLÁS, TÁROLÁS
Garázs 4 autó számára, illetve további felszíni beálló helyek.
Tároló a -1 szinten van.

KERT
A ház egy 1.000 nm-es ősfás telken áll.

ELHELYEZKEDÉS
A pár perc alatt elérhető Normafa nemcsak a főváros egyik legszebb panorámájú kirándulóhelye, de a hatalmas összefüggő zöldfelülete miatt a „12. kerület tüdeje” nevet is megkapta.
Rendkívül népszerű szabadidős és kirándulóhely, a Gyermekvasút, illetve a Budapesti Fogaskerekű Vasút egyik végállomása, több diplomáciai vendégház, illetve képviselet helyszíne. A csendes környezet és a nagyszerű kilátás a tehetősebb polgári réteg érdeklődését is felkeltette, így a múlt század folyamán sokan választották nyári lakhelynek. Ezért is találhatók a környéken nagyszámban a századfordulón épült, magánkézben lévő, gyönyörűen felújított, elegáns főúri villák, melyek fokozzák a hely magas presztízsét. Pár perces sétával elérhető a Széchenyi-emlékmű és kilátó, ahonnan pazar panorámában gyönyörködhet az odalátogató.

INFRASTRUKTÚRA
A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik: a közelben számos helyi, illetve nemzetközi oktatási intézmény, továbbá étterem, kávézó, kisebb élelmiszerüzlet található, de autóval néhány percre több bevásárló- és szolgáltatóközpont is elérhető.

Az ingatlan szinte azonnal költözhető.

Bővebb információért várom hívását.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás