+36 (30) 220 3030

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Spanyolrét, Királyliliom utca
Újépítésű projekt
SASAD RESORT ÉS MADÁRHEGY TERRACE
Alapterület
90 m2
Irányár
179.999.000 Ft
Hirdetés azonosító
308160

BUDAI HEGYEKRE PANORÁMÁS NAGY TERASZOS LAKÁS IGÉNY ESETÉN TEREMGARÁZS HELYEKKEL ÉS TÁROLÓVAL

Leírás

BUDAI HEGYEKRE PANORÁMÁS NAGY TERASZOS LAKÁS
IGÉNY ESETÉN TEREMGARÁZS HELYEKKEL ÉS TÁROLÓVAL

ÚJBUDA méltán közkedvelt részén, Rupp-hegy Természetvédelmi Területtől néhány perc sétára, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál, a Sasad Resort Hilltop Lakóparkban, 4. emeleti 90 nm alapterületű 3 szobás lakás összesen 85 nm teraszkapcsolattal 179,999 M Ft irányáron eladó.

Sasad Resort ingatlanfejlesztés területének legmagasabban fekvő részén, csendes, zöld környezetben megépült 4 emeletes LIFTES társasház lakásának elrendezése kiváló. A biztonságos, ízléses, zárt lépcsőházból a tágas és praktikusan bútorozott előszobába érkezünk. Bal kéz felől egy kádas fürdőszoba, jobb kéz felől a hálószobák és a vendég WC található. Egyedi és különleges megoldás a nappalival egy légtérben elhelyezkedő egyik hálószoba. A lakás központi részén a Budai-hegyekre panorámás remek adottságú terasznak és a hatalmas nyílászáróknak köszönhetően napfényes amerikai konyhás nappali helyezkedik el.
A csodás panorámával rendelkező, belsőépítész-lakberendező által tervezett lakás luxus kivitelezésű, a legkorszerűbb, kiváló minőségű építési anyagok kerültek felhasználásra, modern burkolatok és világítástechnikai elemek teszik igazán egyedivé és különlegessé.

A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. A fűtés a felszerelt egyedi mérők szerint, fogyasztás alapján kerül elszámolásra. A termosztát szabályozása okosotthon rendszeren keresztül is működtethető, mellyel akár távolról a mobiltelefonunk segítségével is beállíthatjuk lakásunk kívánt hőmérsékletét.

A lakáshoz opcionálisan vásárolható a ház alatt található teremgarázsban igény szerint egy vagy kettő KIVÁLÓ TEREMGARÁZSHELY, melyek irányára 7,5 M Ft/teremgarázshely, valamint egy 6 nm alapterületű TÁROLÓ, melynek ára 3 M Ft. Ezeket nem kötelező megvásárolni, de az épületek alatt létesült teremgarázs, amelyből lift vezet minden lakószinthez, kényelmes parkolási lehetőséget nyújt. A lakók biztonságát 24 órás térfigyelő kamerarendszer és video-kaputelefon garantálja.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A lakóparktól közvetlen buszjárattal elérhető a M4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, a budai régió egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. Innen nem csak Budapest belvárosába, de Nyugat-Magyarországra vagy Bécsbe is könnyen eljuthatunk vasúttal, vagy helyközi buszjáratokkal. Autóval 5 perc alatt elérhető az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon és Praktiker.

Különlegesség, hogy mindössze egy utcányira fekszik a SASAD RESORT SAJÁT ÉLMÉNYPARKJA, mely egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagja számára, több mint 8000 négyzetméteren. A kizárólag a lakók által használható parkban megtalálható sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek, pihenőpark piknik-helyszínekkel és grillező helyekkel.

Az ingatlan kiváló választás azok számára, akik tiszta levegőre, parkosított kertekre és igazi kertvárosi harmóniára vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől.

Természetesen amennyiben ez a remek adottságokkal bíró luxus lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok