+36 (30) 220 3030

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Spanyolrét, Virágkertész utca
Újépítésű projekt
SASAD RESORT ÉS MADÁRHEGY TERRACE
Alapterület
62 m2
Irányár
139.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
310904

ÚJ ÉPÍTÉSŰ PANORÁMÁS PENTHOUSE

Leírás

ÚJ ÉPÍTÉSŰ PANORÁMÁS PENTHOUSE ÚJBUDA LEGZÖLDEBB LAKÓPARKJÁBAN

ÚJBUDA méltán közkedvelt részén, Rupp-hegy Természetvédelmi Területtől néhány perc sétára, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál, a Sasad Resort Panorama Lakóparkban, 4. emeleti 62 nm alapterületű 2 szobás penthouse lakás 63 nm teraszkapcsolattal 139,9 M Ft vételáron eladó.

Sasad Resort legjobb adottságokkal bíró ütemében, csendes, zöld környezetben, a legújabb trendeknek megfelelő építészeti megoldásokkal megépült, 4 emeletes LIFTES társasház lakásának elrendezése kiváló. A biztonságos, ízléses, zárt lépcsőházból a tágas, beépített szekrények elhelyezésére alkalmas előszobába érkezünk. Jobb kéz felől a prémium burkolatokkal és szaniterekkel felszerelt kádas fürdőszoba, balra a vendég WC található. A bejárattal szemben a rendkívül napfényes és teraszkapcsolatos hálószoba kapott helyet. A lakás központi részén a hatalmas nyílászáróknak és a kiváló tájolásnak köszönhetően napfényes amerikai konyhás nappali található. A konyha fürdőszoba felőli részén külön kamra és külön háztartási helyiség is kialakításra került. A penthouse lakás különlegessége, hogy körülöleli a Budai-hegyekre panorámás, kiváló elosztású terasz, mely fantasztikus életteret ad tulajdonosának, baráti összejövetelek központi helyszíne éppúgy lehet, mint egy békés sziget, ahol egy jó könyv mellett pihenhetünk és feltöltődhetünk.

Napjaink elvárásainak megfelelően a lakás minden évszakban optimális hőmérsékletét MENNYEZETHŰTÉS-FŰTÉS PANELEK szolgáltatják, amelynek teljesítményét a zárófödémen elhelyezett HŐSZIVATTYÚ biztosítja. A rendszer megújuló energiát használ és a nagy méretű, mennyezetről leadott hősugárzó technológiának köszönhetően egyenletes hűtést-fűtést biztosít, amely emeli a lakások hőkomfort érzetét. A helyiségekben sem radiátorok sem klímaegységek nem kerültek kiépítésre, így a szobák könnyebben berendezhetőek és a ház homlokzatát sem terhelik a külső klímaegységek. A termosztát SZABÁLYOZÁSA OKOSOTTHON RENDSZEREN KERESZTÜL történik, mellyel akár távolról a mobiltelefonunk segítségével is beállíthatjuk lakásunk kívánt hőmérsékletét. A lakás emelt műszaki színvonalon készült el. Minden nyílászáró redőnnyel felszerelt.

A lakáshoz opcionálisan vásárolható a ház alatt található teremgarázsban egy E-AUTÓ TÖLTŐVEL IS FELSZERELT TEREMGARÁZSHELY, melynek ára 8,5 M Ft (mellékelt alaprajzon P27. számú garázshely), valamint egy szintén kiváló méretű TEREMGARÁSZHELY, melynek ára 7,5 M Ft (mellékelt alaprajzon P23. számú garázshely). A lakáshoz vezető lifttel szemközti zárt folyosóról nyílik és szintén megvásárolható egy 5 nm alapterületű tároló, melynek ára 3 M Ft (T13. tároló). Ezeket nem kötelező megvásárolni, de az épületek alatt létesült teremgarázs, amelyből lift vezet minden lakószinthez, kényelmes parkolási lehetőséget nyújt. A lakók biztonságát 24 órás térfigyelő kamerarendszer és video-kaputelefon garantálja.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A lakóparktól közvetlen buszjárattal elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, a budai régió egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. Innen nem csak Budapest belvárosába, de Nyugat-Magyarországra vagy Bécsbe is könnyen eljuthatunk vasúttal, vagy helyközi buszjáratokkal. Autóval 5 perc alatt elérhető az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon és Praktiker.

Különlegesség, hogy mindössze egy utcányira fekszik a SASAD RESORT SAJÁT ÉLMÉNYPARKJA, mely egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagja számára, több mint 8000 négyzetméteren. A kizárólag a lakók által használható parkban megtalálható sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek, pihenőpark piknik-helyszínekkel és grillező helyekkel.

Az ingatlan kiváló választás azok számára, akik tiszta levegőre, parkosított kertekre és igazi kertvárosi harmóniára vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől.

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel keressen bátran a nap bármely időszakában, akár az esti órákban vagy hétvégén is.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok