+36 (30) 220 3030

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XI. kerület, Sasad
Alapterület
390 m2
Irányár
880.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
321144

LUXUS OKOS OTTHON SASAD LEGJOBB RÉSZÉN

Leírás

KURIÓZUM A PIACON! LUXUS, KÉNYELEM, EXTRA MINŐSÉG

SASAD LEGJOBB RÉSZÉN, 390 NM-ES, N+4 SZOBÁS, BÚTOROZOTT, TELJESKÖRŰEN ÉS LUXUS MÓDON FELÚJÍTOTT OKOS OTTHON, 630 NM-ES KERTTEL ELADÓ 880 M FT-ÉRT.

Az 1998-ban épült épületet saját célra 2023-ban esztétikailag és műszakilag egyaránt felújították. A munkálatok során a legjobb minőségű anyagokat használták fel, odafigyeltek az élhető és funkcionális terek mellett a luxus otthon megteremtésére is.

LOXONE OKOSHÁZ RENDSZER működteti többek között a világítás-és fűtésrendszert, az elektromos biztonsági üvegajtót, a hangrendszert és az elektromos redőnyöket is.

A három szintes ingatlan alsó szintjén testet-lelket feltöltő konditermet és 4 személyes szaunát alakítottak ki. Ezen a szinten található még a 2 állásos garázs, egy praktikus tároló helyiség, a gépészet és egy mosdó is.

A lakás földszintjén található az impozáns amerikai konyhás/étkezős nappali, dolgozó/vendégszoba, zuhanyzós fürdőszoba.
Az egyedileg gyártott konyhabútor minden eleme a luxus és a praktikum jegyeit egyaránt hordozza. Gépesítése teljeskörű, minden megtalálható, amire csak szükségünk lehet.

Az ingatlan emeletén található 3 hálószoba. A szülői hálótraktushoz gardróbszoba is kapcsolódik. A háló különlegességét az üvegfallal elválasztott Grohe Essence térben álló luxus káddal felszerelt fürdőszoba adja.
A másik két hálószobához egy zuhanyzós fürdőszoba kapcsolódik.
Ezen a szinten kapott még helyet a mosókonyha is.

A 630 nm-es, füvesített, öntözőrendszerrel kiépített kertben található egy 6 személyes, SPA TREND Jacuzzi, fa kerti játszóka. A kerti gyep karbantartásáról robotfűnyíró gondoskodik.

Az itt lakók biztonságáért nyitás-, mozgás- és füstérzékelős riasztórendszer felel.

A 7 légkamrás, 3 rétegű alumínium nyílászárók szúnyoghálóval és redőnnyel is felszereltek.

Az ingatlan mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető helyen található.
Ajánlom mindazoknak, akik a belváros nyüzsgésétől karnyújtásnyira, mégis családi házas, zöldövezetben szeretnének otthonra lelni.

Kapcsolati adatok

Senye Katalin

Senye Katalin

Kiemelt értékesitő

+36-30-398 8628

kata.senye@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok