+36 (30) 220 3030

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XI. kerület, Hosszúrét
Alapterület
345 m2
Irányár
560.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
321534

Leírás

MADÁRHEGYEN PANORÁMÁS, MODERN TECHNOLÓGIÁVAL ÉPÜLT CSALÁDI HÁZ

2016-ban épült, 3 szinten (3 önálló lakásra osztott) 8+3 szobás családi ház, 1095 nm telekkel és önálló garázzsal 56 M Ft-ért eladó.

Az ingatlan hőszivattyús fűtési rendszerrel, valamint a legmodernebb mennyezet hűtés-fűtési és padlófűtési rendszerekkel felszerelt. Az ingatlan jellemzője az állandó napfény, ami a világos, tágas tereket még kellemesebbé teszi. A három szintes kialakítás egyedülálló lehetőséget biztosít több generáció számára is, hogy együtt, de mégis külön lakjanak. Minden szinten önálló lakás található, teljes mértékben felszerelve.

Az ingatlan kiemelkedik modern építészeti megjelenésével és energiatakarékos megoldásaival. A ház extra szolgáltatásainak köszönhetően minden igényt kielégít. A fürdőszobákban található padlófűtés gondoskodik a hideg reggelek melegéről, míg a mennyezet hűtés-fűtés rendszer a nyári melegben is kellemes klímát biztosít. A különleges extra a beépített medence, amely nem csak a sportolás és a kikapcsolódás helyszíne, de egyben a ház ékköve is.

A ház minden egyes szeglete a minőségi életre és az otthonosságra lett tervezve. A panorámaablakokon keresztül beáramló bőséges napfény minden évszakban biztosítja a természetes világosságot, miközben a lenyűgöző kilátás nap mint nap elvarázsolja az itt élőket.

A telek mérete kiváló, 1095 négyzetméter, ahol a medence mellett egy játszótér és egy grill terasz is kialakításra került.

Az ingatlan nem csak otthona lehet a jövőben, de egy befektetés is, melyre érdemes odafigyelni. A modern technológiai megoldásoknak köszönhetően alacsony rezsiköltséggel fenntartható, így hosszú távon is gazdaságos választás.
Az ingatlanhoz egy önálló, két állásos garázs és egy melléképület tartozik.

Kapcsolati adatok

Flick Zsuzsanna

Flick Zsuzsanna

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-220 3030

zs.flick@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok