+36 (30) 220 3030

Budaörs - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Sólyom
Alapterület
168 m2
Irányár
277.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
311986

ELEGÁNS, IGÉNYES CSALÁDI HÁZ - DUPLA GARÁZZSAL, GYÖNYÖRŰ KERTTEL

Leírás

ELEGÁNS ÉS MODERN CSALÁDI HÁZ – DUPLA GARÁZZSAL, GYÖNYÖRŰ KERTTEL

Budaörsi Kamaraerdőn, kifejezetten csendes utcában fekvő, gyönyörű panorámával rendelkező, 168 nm (nettó 123 nm) alapterületen nappali + 3 szobás, kiváló tájolású igényes családi ház 277 M Ft vételáron eladó. A ház összesen 40 nm felületen 3 terasszal és egy jól használható, zöldellő kerttel büszkélkedhet.
A 2020-ban épült családi ház beosztása előnyös, berendezése ízléses, harmonikus, napfényes és világos terekkel. A déli tájolásnak, a 20 cm szigetelésnek és a kiváló 3 rétegű nyílászáróknak köszönhetően alacsony rezsi költségekkel kalkulálhatunk.

A 462 nm telken elhelyezett modern, minimál stílusjegyeket hordozó épülethez érve, a terepviszonyoknak köszönhetően, az utcafronton egy 40 nm alapterületű 2 állásos garázs fogad minket, mely garázsból egy 7 nm alapterületű tároló is nyílik. A garázsból a bejárati ajtóig kültéri lépcső vezet.
A kertből az előszobába érkezünk, innen jobbra előszobafal, balra vendég WC található. A lakás központi részein pedig a tágas étkezős konyha és a kapcsolódó kamrahelyiség. A konyhabútorba minőségi AEG gépek kerültek beszerelésre.
Az étkezőtől balra, szinteltolással helyezkedik el a nappali, így e helyiségek egyben, de mégis külön vannak. A földszinten körben elektromos alumínium zsaluzia, az emeleten motoros redőnyök állnak rendelkezésre. A nappali és az étkező is közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik, a nappalinál nyitott, tágas panoráma tárul elénk, a konyha-étkező melletti terasz pedig családi, baráti összejövetelek kiváló helyszíne lehet, intim, otthonos, kíváncsi tekintetek elől jól elrejtett.

Az emeletre egy üvegkorláttal felszerelt filigrán lépcső vezet. Ezen a szinten 3 szoba és két fürdőszoba helyezkedik el, (az egyik kádas, a másik, a szülői hálóhoz tartozó, zuhanyzóval felszerelt). A szülői hálón keresztül lehet kijutni a harmadik teraszra, mely közvetlen kertkapcsolatos a hátsó kerttel.
Az ápolt kertben (és a teraszokon) a világítás és a gondosan, kertész által összeválogatott növényzet áll a figyelem középpontjában. Nincs az évnek olyan időszaka, amikor ne virágozna vagy zöldellene valahol a kert.

KÖRNYÉK
Felettébb kellemes és biztonságos.
INFRASTRUKTÚRA
Óvoda, iskola a közelben. Háziorvosi rendelő szintén közel van. Budaörs összes bevásárló központja, étterme, kulturális intézménye néhány perc autóval.
Pár percnyi sétatávolságra a Hosszúréti-patak mentén kialakított terület: futópálya, burjánzó parkok, sétány (rollerrel és biciklivel is), kutyafuttató, rózsakert, sporteszközök (pingpongasztal és sakktáblák), focipályák, játszótér, tűzrakóhely és egy mesterséges tó. Közel van a közkedvelt kirándulóhely, a kamaraerdei Nagyrét is.
KÖZLEKEDÉS
A közeli főutakról, autópályákról mindenhova gyorsan el lehet jutni.

Ajánlom ezt a meseszép családi házat mindazoknak, akik élvezni szeretnék a nyugodt, kertvárosias élet összes előnyét úgy, hogy közben a nagyváros kínálta lehetőségekről sem kell lemondaniuk.

Természetesen amennyiben ez a remek adottságokkal rendelkező ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok