+36 (30) 220 3030

Budaörs - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Ibolya
Alapterület
145 m2
Irányár
159.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
303875

ÚJSZERÚ MODERN N+4 SZOBÁS IKERHÁZ

Leírás

ÚJSZERÚ MODERN N+4 SZOBÁS IKERHÁZ
Budaörs Kertvárosi részén N+4 szobás ikerház terasszal erkéllyel, saját 100 nm-es kerttel , 2 db felszíni fedett parkolóval 159,9 M Ft-ért eladó.
A szép zöldövezeti, csendes részen található ingatlan igényes környezetben található.
FÖLDSZINT
Az előszobából nyílik a dolgozószoba, zuhanyzós tágas fürdőszoba saját tárolóval, kamra és egy napfényes amerikai konyhás DK-i tájolású nappali, amit szépen körbesüt a nap. A konyha gépesített, moderm parktikus, rengeteg tárolási lehetőséggel. Saját anyagból egy étkezőpult székekkel- mely a vételár részét képezik.-
Innen léphetünk ki a szép nagy teraszra és a gondozott, örökzöldekkel beültetett kertbe. Itt egy fa kerti tárolóépület és egy 2 állásos felszíni fedett parkoló is helyet kapott.
EMELET
Kényelmes lépcsőn juthatunk fel az emeletre, ahol 3 hálószoba ( ebből kettő erkélyes ) és egy kádas fürdőszoba található. A padlástér szigetelt , tárolásra kiválóan alkalmas.

Az ingatlan megkímélt, szinte teljesen új. Modern színvilága fiatalos, trendi. A nyílászárók redőnyözöttek, az épület riasztóval és fent légkondival felszerelt. Cirkófűtésről működő padlófűtés van. Kifejezetten alacsony a rezsi.
A közelben iskolák, szolgáltatások, üzletek, sportolási és kirándulási lehetőségek .

Ajánlom az ingatlant igényes többgyermekes családnak, mert a tágas terek , kert , parkoló, biztonságos , beépült környék ideális otthont nyújtanak.
Várom érdeklődését!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Flick Zsuzsanna

Flick Zsuzsanna

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-220 3030

zs.flick@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok