+36 (30) 220 3030

Budaörs Eladó Ház
Csak nálunk!

Budaörs - Eladó Ház


Újépítésű projekt
KAISERBLICK
Alapterület
427 m2
Irányár
510.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
284152

N+7 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ, SAJÁT KERTTEL, GARÁZZSAL

Leírás

BUDAÖRS VÁRJA!

Budaörs legszebb és legcsendesebb részén belső háromszintes 427 nm-es, amerikai étkezős konyhás + 7 szobás erkélyes-teraszos kertkapcsolatos családi ház 510 M Ft-ért eladó.

SZUTERÉN
Az ingatlanba egy elektromos kapuval ellátott magánútról érkezünk, majd a garázsból az ablakokkal rendelkező szuterén szintre. Nagyszerű lehetőség ez a lakótér kibővítésére, ahol a gépészet mellett mosókonyhán túl iroda, házi fitneszterem, további hálószoba, gardróbszoba, vagy akár egy külön „lakosztály” is kialakítható. Miután természetes fény jut be erre a szintre is, teljes értékű lakótérként használható, az egyéni igényeknek megfelelően.

FÖLDSZINT
A belső lépcsőn jutunk fel a földszintre. A közel 100 nm-es alapterületen az amerikai konyhás étkező nappali mellett további szobák és fürdőszoba kerül kialakításra. A nappaliból nyílik a terasz, melynek folytatása a saját kert.
A dolgozó/vendégszobának külön bejárata is van, hogy a helyiség kívülről is megközelíthető lehessen.

EMELET
Hálószobál és szaunának is helyet adható fürdőszobák vannak az emeleten, szinte mindegyik helyiség teraszkapcsolatos. Igen, még a fürdőszoba is. A két D-i tájolású szoba a város felé néz, míg a fürdőszoba a hegy felé. Elképesztő térélmény!

KERT
Saját, kerítéssel elválasztott 445 nm kert tartozik az ingatlanhoz.

PARKOLÁS
A házhoz 4 db garázsbeálló tartozik, amelyek a vételár részét képezik.

SAJÁTOSSÁGOK
Sok nagy ablak és három terasz jellemzi az ingatlant, így szinte bekúszik a természet a falak közé is.

MŰSZAKI LEÍRÁS
Hőszivattyú
Padlófűtés
Mennyezeti hűtés-fűtés
Napelem előkészítés
Választható burkolatok, szaniterek
Kítűnő nyílászárók

LOKÁCIÓ
Az ingatlan elhelyezkedése abszolút egyedülálló, a Kőhegy és a lábánál kacskaringózó utcák hangulata megunhatatlan. Az ingatlanból örökpanoráma nyílik a Kőhegy természetvédelmi területére, melynek ezen a részen a hegyoldalban nincsenek és nem is lesznek magasan levő épületek, csak a hegy lábánál a pincesor.
Az ingatlan széles aszfaltozott úton közelíthető meg, kellő távolságra van a belvárostól ahhoz, hogy már nem hallatszik ide az autópálya zaja, ugyanakkor gyalog 10 perc alatt elérhető a tömegközlekedés.

Kinek kell bemutatni Budaörs sokszínűségét, Bp-hez és egyben a Balatonhoz is való közelségét, remek oktatási intézményeit, kedvelt kirándulóhelyeit, mindenféle áruházait, kulturális és gasztronómiai színtereit?

Az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik otthonukban a nyugodt pihenésre vágynak.
A terek még tetszés szerint alakíthatóak, áttervezhetőek!

Átadás 2023 II. negyedév

Kapcsolati adatok

Honvári Dóra

Honvári Dóra

Értékesítő

+36-30-960 7859

dora.honvari@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok