+36 (30) 220 3030

Biatorbágy - Eladó Ház

Alapterület
250 m2
Irányár
120.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
245975

Leírás

HAGYOMÁNYÖRZŐ CSALÁDI HÁZ

Eladó a biatorbágyi Iharoson egy 7 szobás, 250nm-es kétemeletes, hatalmas, déli fekvésű kerttel rendelkező családi ház 120M Ft-ért.

Eladó egy 7 szobás, 250nm-es kétemeletes, hatalmas, déli fekvésű kerttel rendelkező családi ház 140M Ft-ért. Az ingatlan Budaörstől 10 percre, Biatorbágyon található.

A házba az impozáns kerten keresztül vezet az út. Autóval az alagsorba érkezünk, ahonnan belső lépcső vezet a földszintre, ahova a bejárati ajtó is nyílik.

Alagsor (94nm): garázs, kamra, mosókonyha (itt van a kazán is), fürdő zuhanyzóval-WC-vel, konditerem. A közel 35nm-es konditeremnek a falát hangfelvételre is alkalmas hangszigetelés borítja, a talajon balettszőnyeg. Ide és a mosókonyhába angol aknákon keresztül jut be a természetes fény.

Földszint (96nm): előtér (éke egy tündéri faberakásos minta a padlóburkolaton), konyha, kamra, étkező, nappali, gardrób, dolgozó, vendégszoba (külön külső bejárattal), fürdő zuhanyzóval-WC-vel. A nappali dísze egy, a földszintet teljesen befűteni képes kandalló, mellette egy tárolót rejtő pad. Az étkező előtt nagy terasz van, ahol a reggeli kávé épp annyira jól esik, mint a vasárnapi ebéd.

Emelet (70nm): nappali, 3 szoba, egyikhez tartozik egy gardrób, fürdőkádas fürdőszoba szennyesledobóval és méretes zuhanyzóval, és egy kis fedett terasz, ahol ideális nyári „hálókabinként”pont elfér egy matrac.
Már a kertből és a földszintről is mesés kilátás nyílik a szemközti domboldal fenyőire, fáira, de az emeletről egészen megindító az erdő látványa, közelsége.

A szinteket színében és stílusában a házhoz illő falépcső köti össze.

Érdekesség: csodaszép a hajópadló, a faszerkezetek, a fa nyílászárók, a zsalugáterek és a színek összhangja! A ház minden pontja a tulajdonosok népi motívumok iránti szeretetéről árulkodik. Kitűnő a ház szigetelése.

A tavasztól őszig illatozó, virágzó kertben a cserjék és bokrok mellett meggy-, alma-, füge- és diófa áll. A kertben öntözőrendszert és vakondhálót fektettek le a tulajdonosok.
Környék: Csendes, nyugodt. Közvetlen közelben egy sportpálya, rengeteg kirándulóhely és forrásvizek találhatók.

Infrastruktúra: Biatorbágy városközpont kb 20 perc séta, itt megtalálhatóak a bevásárlási lehetőségek, vonat és buszmegálló.
Közlekedés: 10 percre az M1-es autópálya, ahonnan Bp 10 percre, Balaton 1 órára. A nagyobb bevásárlóközpontok 15 perc alatt elérhetők.
Tömegközlekedés 20 percre, onnan újabb 20 perc a Kelenföldi vasútállomás.

Ajánlom olyan családok számára, akiknek fontos a kényelmes élettér, a természet közelsége, a jó levegő és a hatalmas kert.
Keressen, készséggel várom a hívását!

Kapcsolati adatok

Honvári Dóra

Honvári Dóra

Értékesítő

+36-30-960 7859

dora.honvari@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok