+36 (30) 220 3030

Biatorbágy - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Ohmüllner Márton sétány
Alapterület
128 m2
Irányár
145.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
311877

ÚJ ÉPÍTÉSŰ, HŐSZIVATTYÚS IKERHÁZ - ZÖLDSZIGET LAKÓPARKBAN - ÖSSZES KÖZMŰ SZOLGÁLTATÓI ENGEDÉLY RENDELKEZÉSRE ÁLL

Leírás

ÚJ ÉPÍTÉSŰ, HŐSZIVATTYÚS IKERHÁZ – ZÖLDSZIGET LAKÓPARKBAN
ÖSSZES KÖZMŰ SZOLGÁLTATÓI ENGEDÉLY RENDELKEZÉSRE ÁLL

Budai agglomeráció egyik legkedveltebb új építésű részén, Biatorbágyon „Zöldsziget Lakópark” III. ütemének csendes kertvárosias övezetében, a sétány végén, a patak közelében, 721 nm-es belterületi telken épül egy 2 lakásos lakóépület-együttes, ikerház felek családi ház jelleggel, melyet Menyhárt Gergő Pro Architectura díjas építész vezetőtervező tervezett ENERGIATAKARÉKOS kivitelre, MODERN stílusban. Az ingatlan új építésű környezetben helyezkedik el, ami nagymértékben folyamatosan fejlődik. A megközelítése már jelenleg is aszfaltozott összközműves légkábel mentes utcáról lehetséges.

A PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ÖSSZES KÖZMŰ SZOLGÁLTATÓI ENGEDÉLY RENDELKEZÉSRE ÁLL, A KÖZMŰVEK KIVITELEZÉSE FOLYAMATBAN VAN.
EON részéről az MGT rendelkezésre áll, aláírva leadva, elektromos betáp vezeték a telken belül van, a villanyóra mérőhelyek kivitelezése folyamatban van.
Fővárosi Vízművek Zrt. részéről megvan az elvi hozzájáruló nyilatkozat a telek vízbekötés kivitelezésére, a kivitelezés folyamatban van.
A zárt szennyvíztároló létesítésére szintén rendelkezésre áll az elvi hozzájárulás Biatorbágy Önkormányzatától, a kivitelezés folyamatban van.

Belső két szintes 128 nm alapterületű, N + 4 szobás ikerházfél összesen 20 nm teraszkapcsolattal, 165 nm kizárólagos kerthasználattal, garázzsal, felszíni beállóval, tárolóval 145 M Ft irányáron eladó. („A” épület)
A földszinten található az előtér, nappali, étkező, konyha, kamra, lépcsőház, fürdőszoba, gépkocsi tároló és egy terasz. Az emeleten található 4 hálószoba, gardrób, fürdőszoba, közlekedő, lépcsőház és kettő darab terasz. Az ikerház fizikálisan a tárolóknál csatlakozik, tehát családi ház jellegű az elosztásuk, kizárólagos használatú kert részekkel.

Az építkezés elkezdődött, a válaszfalak kialakítása még módosítható.
Várható átadás: 2024. II-III. negyedév.
Az épület energetikai minősítés szerinti besorolása: AA osztály! Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb.
Opcionális napelemes rendszerrel az energetikai minősítés szerinti besorolás: AA++ energia osztály is elérhető! Minimális energiaigényű.

Főbb műszaki jellemzők:
- A teherhordó főfalak kerámia 30-cm vastag, Porotherm 30 X-therm Rapid Dryfix "okostégla".
- 22 cm vastag monolit vasbeton födémrendszer mindkettő szinten, áthidalók, pillérek.
- 3 réteg üvegezés, 5 légkamrás műanyag nyílászárók, rejtett tokos redőnnyel és szúnyoghálóval.
- 15 cm vastag Grafitos dryvit rendszer.
- Levegő-víz hőszivattyú fűtésre hűtésre és HMV ellátásra, padló és mennyezet felület hűtés és fűtés, 200 L melegvíztárolóval, szobánkénti digitális termosztát vezérléssel.
- Hideg/meleg burkolatok bruttó 10.000 Ft / nm-ig a vételárban.
- Gyengeáramú hálózat kiépítése riasztó és kamera rendszer, illetve kaputelefon telepítéséhez.
- Távvezérléssel nyitható gépjármű nagykapu és garázskapu bejáratok.
- Lakásonként 3*16A normál és 3*16A „H” tarifás elektromos ellátást biztosítunk. A látványterveken feltüntetett műszaki tartalom tájékoztató jellegű.
További információkért és műszaki leírásért keressen bizalommal.

Céges kivitelezés, a projekt CSOK-ra, 5% ÁFA visszaigénylésre, illetékmentességre alkalmas a családosoknak.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kedvező elhelyezkedésnek köszönhetően nagyszerű intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket.
Távolság Budapest belvárosától: 20 km. Közlekedés autóval: M1 autópályán, illetve a 100-as főúton nyugat felé haladva. Tömegközlekedéssel: vasút, volánbusz gyakori és pontos menetrenddel. A lakóparkban most épül egy új innovatív általános iskola és középiskola, amiért ideális választás gyermekes családok számára.

Természetesen amennyiben ez a remek adottságokkal bíró családi otthon felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok